Helgen 9-10 december är det dags för Stora Stockholms utställning i Älvsjö.

Då kommer Eurasierklubben ha monter på plats 😃

Vi söker er som vill stå 2-3 timmar och prata om vår fantastiska ras. Du behöver inte kunna mer än att känna din egen hund och svara på frågor som intresserade kan ha angående rasen och din vardag. Man står med en person till och vi försöker alltid sätta en tik och en hane i montern. Din hund behöver inte vara supersocial men behöver vara okej med uppmärksamhet och att folk vill klappa. Det är en ganska stimmig miljö så tänk på att även om hunden har möjlighet att gå undan och lägga sig under bord vid behov så måste den vara stabil nog att fixa det. Vi ser även helst att hunden är 1 år fyllda men från 9 månader kan godkännas i vissa fall 😍

Är du/ni intresserade?

Gå med i FB gruppen: https://www.facebook.com/groups/987042785884775/ och lämna ditt intresse, eller maila till info@eurasierklubben.se

Hoppas vi ses!