Omplacering av eurasier är en kostnadsfri tjänst och det krävs inte medlemskap i klubben.

Det är inte alltid det går som man planerat och ibland hamnar en hund i kläm, det kan vara ändrade familjeförhållanden, allergier eller andra saker som gör att man inte kan behålla sin hund. Eurasierklubben kan försöka hjälpa er att hitta ett nytt hem så att hunden kan få det så bra som möjligt. Det förekommer att man gärna vill ta hand om en mer vuxen hund, för att just det kanske passar bättre. Vid problem eller frågor, tveka inte att ta kontakt.

Kerstin Olofsson
Emriks gata 6
582 25 Linköping
Mobil: 070-234 47 69
valphanvisning@eurasierklubben.se


Eurasierkille söker nytt hem <3

Är du hundkunnig och letar efter en omplaceringshund?

Vi har en Eurasierkille på ca 1,5 år som behöver ny/nya ägare.

Denna vackra kille har en del resursförsvar och ibland även vid hantering. Han söker nu en ägare som har tid, kunskap och vilja att arbeta med hans uttryckssätt.

Vi söker dig som inte har barn hemma (han är van vid barn och lever tillsammans med barn i den familjen han lever i idag men vi tycker att han nu ska leva utan barn) och där han får vara ensamhund.

Han är en social hund, kan tycka att hundmöten med hanar vara sådär men tikar är bra sällskap.

Han har inga problem att vara ensam hemma kortare stunder, då vilar han i lugn och ro.

Inga sjukdomar eller annat.

Vid frågor och intresse, hör av er till mig (kontaktuppgifter nedan) då allt detta får gå igenom mig som hans uppfödare.

Hunden övergår inte direkt till de som får förtroendet att få ta hem denna kille, utan en prövoperiod kommer att genomföras och efter det bestäms det om ägarskifte samt betalning av en summa som vi kommer överens om innan prövoperioden.

Intresserad? Skicka mail på: suzbengtsdotter@gmail.com eller sms på 070-492 15 11. Jag svarar inte på samtal i första hand, utan det tar vi i steg 2.

Mvh Suzanne

Lovely Megan’s