Omplacering av eurasier är en kostnadsfri tjänst och det krävs inte medlemskap i klubben.

Det är inte alltid det går som man planerat och ibland hamnar en hund i kläm, det kan vara ändrade familjeförhållanden, allergier eller andra saker som gör att man inte kan behålla sin hund. Eurasierklubben kan försöka hjälpa er att hitta ett nytt hem så att hunden kan få det så bra som möjligt. Det förekommer att man gärna vill ta hand om en mer vuxen hund, för att just det kanske passar bättre. Vid problem eller frågor, tveka inte att ta kontakt.

Kerstin Olofsson
Emriks gata 6
582 25 Linköping
Mobil: 070-566 14 38
valphanvisning@eurasierklubben.se


Bosco söker nytt hem

Det är med stor sorg i hjärtat som vi tyvärr måste skriva detta inlägg. På grund av förändrade familjeförhållanden så kan vi tyvärr inte ha kvar vår nallebjörn. Bosco är otroligt älskad och vi söker därför ett seriöst hem som har möjligheten att ge honom det han förtjänar, massor av mys, kärlek och framförallt tid. Han är drygt 5 år gammal med en otroligt härlig personlighet. Han är lugn, fungerar med allt och alla och han är framför allt otroligt snäll. Han får dagligen komplimanger från främmande om hur fin han är, en riktig showstopper. Något vi länge har funderat på är att eventuellt utbilda honom till terapihund då han är otroligt mysig och välkomnande mot alla, både stora och små. Han är givetvist en fantastisk familjehund som är van vid barn, andra hundar och katter. Han fungerar både för den icke-erfarna så likt som den erfarna hundägaren. Bosco älskar långa promenader och SNÖ må vi säga. Det förekommer även lite lekstunder här och där.

En sak som är viktig att hålla koll på är att han tyvärr lider av EPI, något som vi har lyckats hålla under kontroll hela hans liv utan komplikationer. Han fungerar precis som en vanlig hund ska göra så länge han får sina kosttillskott. 

Registeringsnummer: SE 30039/2017

Kontakta gärna mig via: 070- 767 40 49 eventuellt min dotter via: 072-399 91 09. Eller via mejl: lucrezia.vespertini@gmail.com

Med vänliga hälsningar, Donatella


Det här är Benji, en snart 2-årig hane som på grund av ändrade familjeförhållanden söker ett nytt hem.

Han är en superglad och mysig kille som gärna hänger med på det mesta men som inte heller har problem med lägre aktivitetsnivå emellanåt.

Han är en klassisk ung-hund som ibland testar gränser och får för sig saker då och då, men för det mesta är han som en gammal gubbe som gillar att ta det lugnt och titta på folk genom fönstret.

Han blir väldigt fäst vid sin egen flock och har lite svårt för nya personer och hundar men när han väl lärt känna en så har man en vän för livet.

Benji behöver komma till någon med hund-vana, helst någon som är van Eurasier, då han är en reaktiv hund. Han är i botten lite ängslig och osäker så han behöver någon med fast hand. Vi ser gärna att hans nya hem är på landet eller i alla fall inte mitt inne i stan. Andra hundar i hemmet går bra efter en invänjningsperiod men då gärna hund som är lite äldre än Benji.   

Att lära sig nya tricks är inga problem för Benji, han älskar att bli mentalt stimulerad genom att söka godis eller på andra sätt utmanas.  

Vänliga hälsningar,

Amanda Stenberg

Mejl: stenberg.amanda@hotmail.com

Mobil: 0730-86 16 18