Omplacering

Omplacering av eurasier är en kostnadsfri tjänst och det krävs inte medlemskap i klubben.

Det är inte alltid det går som man planerat och ibland hamnar en hund i kläm, det kan vara ändrade familjeförhållanden, allergier eller andra saker som gör att man inte kan behålla sin hund. Eurasierklubben kan försöka hjälpa er att hitta ett nytt hem så att hunden kan få det så bra som möjligt. Det förekommer att man gärna vill ta hand om en mer vuxen hund, för att just det kanske passar bättre. Vid problem eller frågor, tveka inte att ta kontakt.

Kerstin Olofsson
Emriks gata 6
582 25 Linköping
Tel: 013-124353
Mobil: 070-5661438
valphanvisning@eurasierklubben.se


Nemo letar nytt hem

Stamtavlenamn: Teddywood’s Texas by Sunshine
Registreringsnr: SE37132/2012

Anledningen till omplacering är att tiden räcker inte till. Vi har en 5 månaders bebis hemma och jag har inte den tid att spendera med Nemo som jag önskar.
Han är en 7-årig okastrerad hane som kommer från en småbarnsfamilj. Han är van vid barn men tycker inte om när det bli för stökigt, då drar han sig undan och går och lägger sig där han kan få vara ostörd.
Nemo behöver komma till ett hem utan barn och som ensamhund. Han är inte förtjust i andra hanhundar och behöver socialiseras och lära sig hundspråket. Han behöver en trygg fast hand som kan spendera mycket tid med honom och träna just detta.
Han är en pigg, alert och mycket lättlärd hund. Älskar att vara ute i trädgården men vill gärna vara nära en så han håller sig i närheten.

Vid intresse så får ni gärna höra av er till mig per telefon 0735-120390 eller via mail emm_aa_@hotmail.com

Med vänlig hälsning
Emma Olofsson


Teo letar nytt hem

Stamtavlenamn: Leiionspitz Wildstar Whooper
Registreringsnr: SE44207/2012

På grund av sjukdom måste jag tyvärr skaffa ett nytt hem åt min hund Teo som är 7 år.

Han är en snäll och trevlig hund, men han har en väldig aggression mot andra hanhundar, han blir då blockerad och har rykt ihop och slagits, turligt nog har ingen blivit skadad. Teo fungerar bra ihop med tikar och han är van vid katter.
En tid bodde han ihop med en annan hanhund det fungerade bra efter tre veckors träning.

Han är friröntgad, vaccinerad, chip-märkt och kastrerad.

För ytterligare information ring ägare Helene Jansson.
Tel: 070-6288732
Vi bor i Dala-Järna.