Omplacering av eurasier är en kostnadsfri tjänst och det krävs inte medlemskap i klubben.

Det är inte alltid det går som man planerat och ibland hamnar en hund i kläm, det kan vara ändrade familjeförhållanden, allergier eller andra saker som gör att man inte kan behålla sin hund. Eurasierklubben kan försöka hjälpa er att hitta ett nytt hem så att hunden kan få det så bra som möjligt. Det förekommer att man gärna vill ta hand om en mer vuxen hund, för att just det kanske passar bättre. Vid problem eller frågor, tveka inte att ta kontakt.

Kerstin Olofsson
Emriks gata 6
582 25 Linköping
Mobil: 070-566 14 38
valphanvisning@eurasierklubben.se


Det här är Benji, en snart 2-årig hane som på grund av ändrade familjeförhållanden söker ett nytt hem.

Han är en superglad och mysig kille som gärna hänger med på det mesta men som inte heller har problem med lägre aktivitetsnivå emellanåt.

Han är en klassisk ung-hund som ibland testar gränser och får för sig saker då och då, men för det mesta är han som en gammal gubbe som gillar att ta det lugnt och titta på folk genom fönstret.

Han blir väldigt fäst vid sin egen flock och har lite svårt för nya personer och hundar men när han väl lärt känna en så har man en vän för livet.

Benji behöver komma till någon med hund-vana, helst någon som är van Eurasier, då han är en reaktiv hund. Han är i botten lite ängslig och osäker så han behöver någon med fast hand. Vi ser gärna att hans nya hem är på landet eller i alla fall inte mitt inne i stan. Andra hundar i hemmet går bra efter en invänjningsperiod men då gärna hund som är lite äldre än Benji.   

Att lära sig nya tricks är inga problem för Benji, han älskar att bli mentalt stimulerad genom att söka godis eller på andra sätt utmanas.  

Vänliga hälsningar,

Amanda Stenberg

Mejl: stenberg.amanda@hotmail.com

Mobil: 0730-86 16 18