Omplacering

Omplacering av eurasier är en kostnadsfri tjänst och det krävs inte medlemskap i klubben.

Det är inte alltid det går som man planerat och ibland hamnar en hund i kläm, det kan vara ändrade familjeförhållanden, allergier eller andra saker som gör att man inte kan behålla sin hund. Eurasierklubben kan försöka hjälpa er att hitta ett nytt hem så att hunden kan få det så bra som möjligt. Det förekommer att man gärna vill ta hand om en mer vuxen hund, för att just det kanske passar bättre. Vid problem eller frågor, tveka inte att ta kontakt.

Kerstin Olofsson
Emriks gata 6
582 25 Linköping
Tel: 013-124353
Mobil: 070-5661438
valphanvisning@eurasierklubben.se


Foxfire Jewels Jaxon letar nytt hem


Snart 3-årig eurasierhane behöver ganska omgående en ny ägare …. helst inga andra hundar eller katter då han är en egoistisk kille som ska ha allt och inte vill dela med sig nu i början. Nya ägaren måste vara bestämd från början.

Han finns hos uppfödaren för vidare information.
E-post: uct@foxfire.se


Diesel letar nytt hem

Vi har en jättefin kille på 6½ år som heter Diesel. Han är viltfärgad och han är kastrerad. Han har aldrig varit sjuk och vi har vaccinerat honom som man ska.

Vi har pratat länge om att det kanske skulle vara bättre för honom att lämna honom till någon som har mer tid, vi arbetar båda två och har stora utflugna barn med egna jobb och liv. Visserligen får han vara med min sambo på dagarna men det kan resultera i att han får sitta i sin bur i min sambos arbetsbuss mycket under en dag.

Vi tycker även om att resa och det har blivit svårare och svårare att få hundvakt och vi känner inte att det är rättvist mot Diesel att lämna bort honom heller, han skulle verkligen behöva få komma till någon som kan ta hand om honom och vara ute mycket med honom då han älskar att vara ute.

Det här är som sagt något vi har funderat på länge och väl och det har suttit hårt inne att skriva det här och vi skulle inte vilja lämna bort honom till vem som helst. Vi älskar våran Diesel som är snäll och go och väldigt social för att vara en eurasier har vi fått höra från veterinären bl a.

Han tycker om barn och han älskar andra hundar, blir oftast överlycklig när han träffar andar hundar, så han skulle nog trivas jättebra i ett hem där det finns någon mer hund, katter vet vi inte för han tycker om att jaga katter.

Med vänliga hälsningar
Linda och Jouni i Fagersta

Tel: 076-171 01 12 (Linda) eller 072-527 00 07 (Jouni)
E-post: lilla_jag_76@hotmail.com