Medlemmarnas sida

På denna sida får Eurasierklubbens medlemmar gärna annonsera om kennelträffar, promenader eller andra aktiviteter som arrangeras. Skicka ett mejl till webmaster@eurasierklubben.se så läggs er aktivitet upp.


Kennelträff hos Essmania’s

Söndag den 14 april kl. 11.00

Mer info, vägbeskrivning och anmälan hittas här.

Alla är välkomna!


Eurasierträff på Brandalsund

Söndagen den 24 februari kl. 10.30

Tyvärr fick vi inte ha vår eurasierträff i mars som vi brukar. Ny personal i Södertälje kommun och andra rutiner.

Däremot fick vi vara där innan den 1 mars och släppa loss våra ullbollar så en inbjudan för årets eurasier träff blir den 24:e februari istället. Lite kallare och troligen mer snö men sol är beställt, så vi hoppas på det bästa.

Ta med egen fikakorg och vad du vill lägga på grillen. Roger har lovat att se till så grillen glöder. Något att sitta på kan också vara bra. P-platsen är nära så man kan hämta sin stol om man vill det. Tänk på att din hund ska vara kopplad under tiden du fikar. (Detta är ett önskemål sedan tidigare år, inte för macktjuvarnas skull utan för att det inte ska bli bråk med de som är kopplade)

Har du en löptik är det bra om du låter henne vara hemma denna dag då många/alla släpper sina hundar.

OBS! Då de flesta har sina hundar lösa är vi glada om man lämnar flexikoppel hemma denna dag, då det kan skada både dig, din hund och andra vid utdraget koppel.

Vi träffas vid INGO macken 10:30 vid Södertälje syd (Macken ligger precis vid rondellen) när man kört av E4:an mot Södertälje syd. 10.40 åker vi tillsammans ut till Brandalsund.

Bjud in valpintressenter, vänner och de som är intresserade att följa med. Hjälp till att bjuda in eurasier vänner som kanske vill vara med.

Det är barnvagnsvänligt
OBS! Det går inte längre att stå längs med vägen där ute så ställ er så nära som möjligt och på p-platsen innan. Det går också bra att stå i allén och gå sista biten.

Har ni frågor kontakta Helen Nordström 0707321706

Utlagd på eurasiersidor på fb också.

Det är alla vi tillsammans som gör dagen.
Du stannar självklart så länge du vill.

Alla är välkomna

Helen Nordström