Laddar Evenemang

« Alla Evenemang

  • Detta evenemang har redan ägt rum.

Eurasierträff

23 februari 2020 kl. 10:00 - 13:00

Ett helt år har gått, och nu är det åter dags att släppa våra fyrbenta vänner på Brandalsund, strax utanför Södertälje, ca 3 mil söder om Stockholm. Förhoppningsvis i strålande solsken som förra året. Ett riktigt paradis att få springa på.

Ta med egen fika korg och vad du vill lägga på grillen, Roger ser till att den glöder. Något att sitta på kan också vara bra. Ta med din stol/filt och lämna det vid grillen under tiden. Tänk på att din hund ska vara kopplad under tiden du fikar. (Detta är ett önskemål sedan tidigare år, inte för macktjuvarnas skull utan för att det inte ska bli bråk med de som är kopplade.) Just då kanske din hund vaktar er goda fikakorg.

Har du en löptik får hon vara hemma denna dag då många släpper sina hundar. Vi lämnar också flexikopplet hemma den här dagen. Det kan skada både hundar och tvåbeningar.

Viktigt att tänka på: Vi plockar upp efter våra fyrbeningar, kastar soporna i papperskorgen. Det är strikt djurägaransvar även om vi fått tillstånd att vara där. Är du orolig att din hund drar iväg ska den vara i kopplad.

För de som inte hittar så träffas vi vid INGO (fd JET) macken kl 09:30 vid Södertälje syd (macken ligger precis vid rondellen) när man kört av E4:an mot Södertälje syd. Kl 09:40 åker vi tillsammans ut till Brandalsund.

Man behöver vara bilburen dit ut och det är barnvagnsvänligt.

Har ni frågor kontakta Helen Nordström 070-732 17 06
Det är alla vi tillsammans som gör dagen.

Alla är välkomna

Detaljer

Datum:
23 februari 2020
Tid:
10:00 - 13:00

Plats

Brandalsund, Södertälje