Vi ställer in

Med anledning av situationen när det gäller spridningen av covid-19 i Sverige har SvEuks styrelse beslutat att ställa in Eurasierspecialen som var planerad till 16 maj 2020 samt vårt BPH som skulle hållas 17 maj 2020, med hänvisning till force majeure.

Vi lutar oss mot det beslut som SKKs Centralstyrelse tog 11 mars 2020 där det framgår att utställning, prov eller tävling där det förväntas komma 500 personer eller färre kan ställas in av arrangören med hänvisning till force majeure.

Inbetalda anmälningsavgifter till de båda evenemangen återbetalas i sin helhet efter att begäran skickas till vår kassör via kassor@eurasierklubben.se.

Vi beklagar situationen men hälsar er samtidigt välkomna till Eurasierspecialen 15 maj 2021 i Hökensås, Tidaholm.

Mer information:

Info från SKK angående force majeure p.g.a. covid-19