Eurasier i strålkastarljuset

Vi vill gratulera Linda och Sofi Karlsson på Kennel TwinDogs till deras fina prestation på Nordic Dog Show i Stockholm 14 december 2019. Deras avelsgrupp undan Leiionspitz Unforgettable Ullis blev bästa avelsgrupp 2 utav totalt fjorton grupper och än en gång var strålkastarljuset på eurasier.

I finalen blev det en andraplats för avelsgruppen med eurasier. Foto: Johan Frick-Meijer

Finalplaceringarna har duggat täta under året för TwinDogs och förutom att bli bästa avelsgrupp på Eurasierspecialen så har gruppen placerat sig på länsklubbsutställningar såsom Borås, Norrköping, Böda, Eslöv och Växjö med fler. Flera gånger på första plats.

På Svenska Spets- och Urhundklubbens utställningar har de dessutom knipit en förstaplacering i Borås och en andraplacering i Eskilstuna.