Ekonomi för uppfödare på SKK Play

Ska jag deklarera min hunduppfödning? Vad är hobbyverksamhet? Vilka kostnader kan man göra avdrag för?
– det är frågor som ni får svar på i 2019-års program i serien SKK Play för uppfödare som handlar om ekonomi för uppfödare.

Programmet sänds torsdagen den 19 september kl. 19.30.

I årets program av SKK Play för uppfödare kommer SKK att ta upp de viktigaste sakerna att tänka på gällande ekonomi för uppfödare. Målgruppen är uppfödare som bedriver sin uppfödning som hobbyverksamhet men SKK kommer även att gå in på när man bör gå över från hobbyverksamhet till näringsverksamhet. Ekonomi är ett ämne som SKK tror att många tycker är svårt och kanske också lite tråkigt. I programmet kommer SKK därför att ge tydlig och bra information med värdefulla tips, presenterat på ett lättfattligt sätt. SKK hoppas att programmet kommer att kunna räta ut en del frågetecken och göra ekonomin enkel att hantera för er uppfödare.