Utställningskommittén behöver DIN hjälp!

Lördagen den 18 maj är det dags för årets Eurasierspecial som detta år arrangeras i Västervik. Utställningskommittén håller på för fullt med förarbetet inför den. Saker som att boka domare och ringsekreterare, ta emot anmälningar, göra katalog och fixa priser och rosetter är bara få saker på listan över vad som ska göras innan utställningsdagen är här.

För att Eurasierspecialen ska bli så bra som möjligt för alla så behöver vi hjälp. Vi behöver frivilliga personer som kan tänka sig att ta ett eller flera pass i caféet eller sekretariatet under dagen.

Café:

  • Stå och sälja det som kommer finnas i caféet.

Sekretariat:

  • Kolla vaccinationer.
  • Ge ut nummerlappar.
  • Sälja rosetter.
  • Ta emot anmälan till barn med hund, parklass.

Allt i allo:

  • Vara tillhjälp där det behövs.
  • Kolla att allt finns i domartälten eller om det behövs påfyllning.

Eurasierklubben har i dagsläget 662 medlemmar där väldigt få människor engagerar sig ideellt. Just nu ligger denna utställningen på 4 personers axlar och vi behöver verkligen hjälp. Vi kan omöjligt ro i hamn detta själva.

Så meddela ditt intresse. Senast 1 mars behöver vi DITT svar. 🙂 Hör av dig till Kicki på Facebook eller maila till utstallning@eurasierklubben.se.

Amanda, Alice, Josephine, Kicki