Gå distansutbildning i föreningsteknik

Vill du lära dig mer om föreningsteknik och vad som krävs av dig som arbetar i en styrelse? Anmäl dig då till Svenska Kennelklubbens distansutbildning som arrangeras i samarbete med Studiefrämjandet.

Svenska Kennelklubben har tagit fram en grundkurs i föreningsteknik på distans som riktar sig till styrelsemedlemmar i klubbar i SKKs organisationen. Andra som är intresserade av föreningsteknik för att på sikt kunna jobba i en klubbstyrelse är också välkomna att anmäla sig.

För att gå en distansutbildning behöver du tillgång till dator med internetuppkoppling. En distansutbildning leds av en handledare, finns tillgänglig dygnet runt och du kan studera när det passar dig bäst oberoende av var du befinner dig, inga fasta tider finns. Men det innebär också att du som deltagare skall kunna genomföra dina studier självständigt på egen hand.

Kostnaden för kursen är 950 kronor per deltagare. Kursstart är den 23 januari och kursen pågår i totalt tio veckor. Du får räkna med att lägga ned 2-4 timmars arbete i veckan.

Läs mer och anmäl dig via den här länken.