Eurasieralmanacka 2019

Vi söker nu dina bilder på eurasier runt om i landet under alla årstider.
Bilderna ska vara i liggande format och enbart föreställa hund eller eventuellt hund med barn. Tänk på att fotot måste ha bra skärpa och en hög upplösning. Kameran ska vara på minst 5 megapixel och bilden ska vara digital. Sänd in dina bidrag till almanacka@eurasierklubben.se, senast 1/11 vill vi ha bidragen. Glöm inte a skriva hundens namn, vem som är ägare och vem som har tagit fotot. Ansvarig utgivare förbehåller sig rätten att välja bland inkommet material.
Almanackan kommer att skickas ut till alla medlemmar. Den kommer även säljas vid ev klubbevenemang under december -18 & januari -19.

Klubben söker även dig som vill hålla i utformningen av årets almanacka.
Nyfiken? Intresserad? Manad?
Hör av dig omgående till ordforande@eurasierklubben.se.