Omplacering

Omplacering av eurasier är en kostnadsfri tjänst och det krävs inte medlemskap i klubben.

Det är inte alltid det går som man planerat och ibland hamnar en hund i kläm, det kan vara ändrade familjeförhållanden, allergier eller andra saker som gör att man inte kan behålla sin hund. Eurasierklubben kan försöka hjälpa er att hitta ett nytt hem så att hunden kan få det så bra som möjligt. Det förekommer att man gärna vill ta hand om en mer vuxen hund, för att just det kanske passar bättre. Vid problem eller frågor, tveka inte att ta kontakt.

Kerstin Olofsson
Wästmansgatan 20 B
58246 Linköping
Tel: 013-124353
Mobil: 070-5661438
valphanvisning@eurasierklubben.se


 

Leiionspitz Perfect Pyrrhos söker nytt hem

 

Född: 2010-08-30

Reg.nr: SE57781/2010

Beskrivning: Vår älskade Phyrros, 7 år, behöver ett nytt hem.
Vi söker en ny matte och husse till vår 7-åriga eurasierhane. Ni får gärna bo på landet då han är uppvuxen i den miljön under större delen av sitt liv. Han är inte förtjust i småbarn men större barn tycker han om. Han är reserverad mot främlingar, främst män, men när han själv fått hälsa och vänja sig vid den nya personen går det bra.

När det gäller andra hundar bryr han sig inte så mycket bortsett från hanhundar i hans egen storlek. Då kan han skälla och dra och vilja fram. Normalt har vi inte låtit honom hälsa på andra hundar. Han har två lekkompisar som är tikar, lite mindre än vad han är. Men när de hälsat (de blir jätteglada när de möts) så springer de mest för sig själva.

Phyrros är lugn och kelsjuk och älskar att bli klappad på magen. Han tycker inte om att bada och inte att apportera saker. Däremot tycker han om att leka med en boll som han kastar upp i luften och fångar. Hemma hos oss vaktar han när jag är hemma. Han kan skälla om någon går förbi utanför eller knackar på dörren Är det bara min man eller om han är hos vår son och hans dotter skäller han inte

Phyrros har nyligen blivit vaccinerad och han har pass.

Kontakta Margreth Kennryd på 070-4535713 vid intresse.